Wow, je bent mooi!

Wow, je bent mooi!

Ik ben 18 jaar en al jaren onzeker over mijn uiterlijk, in het bijzonder mijn vagina. Ik kon er niks aan doen, maar ik merkte dat in fotografie en schilderijen naakte vrouwen altijd kleine schaamlippen hadden. Het gaf me het gevoel dat ik nooit over mijn lippen kon praten of te zijn wie ik ben omdat ik dacht dat ik raar was. Ik dacht echt dat er iets mis was met mij. Toen het intiem begon te worden met mijn vriend had het gevoel alsof ik mijn ‘afwijking’ aan hem moest uitleggen. Hierdoor voelde ik me nog slechter en lelijk…

De laatste tijd gaat het beter. Mijn vriend accepteert mij zoals ik ben en vindt het zelf prachtig. Hij zegt iedere keer als we sex hebben hoe mooi hij mijn vagina wel niet vindt. Moeilijk te geloven maar hoe vaker hij het zegt, hoe fijner het voelt. Ik begin nu echt mijn vagina te accepteren. Zo kwam ik ook een weblog tegen met allemaal foto’s van grotere vagina’s. Ik wist niet dat dat bestond en dacht al die tijd dat ik alleen op de wereld was met dit probleem.

Start the conversation