Van Denise kregen we deze prachtige foto. Eerst stuurde alleen de tekst Geen schaamte meer! en later volgde er nog een prachtige uitleg. Denise, bedankt voor je mooie toevoeging voor onze website. Fijn dat je wilt laten zien dat grote(re) schaamlippen prachtig zijn. Liefs xx

Ik ben zelf 20 jaar, heb meerdere bed partners gehad waarbij in me nooit helemaal durfde te laten gaan en altijd me benen bij elkaar probeerde te tonen of het licht uit wou doen. Nooit begon iemand erover maar ik voelde me toch niet op me gemak en zat het continu in me hoofd als ik naakt was bij een ander, vriendinnen van mij die zich uitkleed bij elkaar en rond door t huis liepen maakte me nog meer onzeker erover omdat hun allemaal alleen een streepje hebben, ik voelde me anders dan hun en ik vroeg me af of ik wel normaal ben?

Toen ik anderhalf jaar geleden me vriend ontmoeten durfden ik niet met hem naar bed te gaan om mijn probleempje. Ik kon vanaf dag 1 mezelf zijn maar toch durfde ik die stap niet te nemen maar na 4 maanden toch in bed te belanden met kleding uit was hij blij verrast dat ik grote schaamlippen heb. En hij eg nog steeds elk dag dat hij vlezig het lekkerst vind en helemaal blij is met mij. Het doet me elke dag weer meer goed ;)

Me vriend houd van sauna s en wilt me graag meenemen. maar zover ben ik nog niet. misschien over een tijdje. maar nu zeker nog niet. alleen bij hem voel ik me der trots mee, ik moet je wel zeggen het voelt wel ff lekker om der zo over te praten oftewel me verhaal even te vertellen.

Start the conversation